Najpopulárnejšie filmové pokračovania 2012

Rok 2012 je a bude podľa filmovej tvorby veľmi plodný. Rozhodol som sa, že pridám stručný článok a v ňom zhrnutie ktoré bude obsahovať najpopulárnejšie filmové pokračovania. Tohtoročné filmové novinky budú stáť najmä na pokračovaniach. Čo nás teda tento rok úžasné, fantastické, vzrušujúce čaká?   





Prci prci prcičky - Stretávka / American pie - Reunion 9
Letný trhák ako sme už dlho nevideli. Po troch natočených úžasných komédiách sa natočilo niekoľko dieľov bez hercov zo základných častí, čo malo odozvu pri hodnoteniach filmov.
Hlavným prínosom pre film je návrat starých hercov, ktorí filmu dodávaú originalitu a tú pravú zábavu. Jim žije v krásnom dome so svojou ženou a dieťaťom, k zápletke však prispeje ich susedka, ktorá bude Jimovi takpovedane strpčovať život, myslím, že viete čo tým myslím. Stifler, najväčší macher zo strednej na oplátku, robí šlapku svojmu šéfovi na polovičný úväzok. Ak ste doteraz videli prvé tri diely Prci prci prcičky, túto epizódu si nesmiete nechať újsť.




- v kinách od : 05. 04 . 2012


Hobbit - neočakávaná cesta / Hobbit - An unexpected Journey

Dielo z produkcie J.R.R Tolkiena sa natáčalo na Novom Zélande. Ian McKellen si zahrá rolu Gandalfa ako v trilogií Pána Prsteňov. Fanúšika do deja vtiahne svojím plynulým príbehom a možnosťou si film pozrieť v 3D (ak by Vás zrovna nezaujal príbeh, Nový Zéland je prekrásna krajina :P). Film sa bude odohrávať okolo ústrednej postavy Bilba Pytlíka.

- v kinách od : 13. 12 . 2012


Postradatelní / Expendables II

Preslávený trhák s hviezdnym obsadením ani zďaleka nekončí, okrem už tak slávnej stavby hercov - Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Jet li priberá do tímu, áno je to tak, Chucka Norrisa a ponuku taktiež prijal Jean Claude Van Damme. Hlavným zámerom bude pomsta za zabitého vodcu tímu (Mickey Rourke). Film by ste si určite nemali nechať újsť, veď potvrďte sami, že filmy v takých hviezdnych zloženiach niesú rutinnou záležitosťou. 

- kinách od:  06. 09. 2012



Muži v čiernom / Men in black III

Jeden z najočakávanejších scifi pokračovaní tohto roku. J (Will Smith) so svojím parťákom K (Tommy Lee Jones) a ich boj s mimozemšťanmi. Agent K a osud planéty je v ohrození a agent J sa ich pokúsi zachrániť návratom v čase. Will Smith takto natáča film po dlhej prestávke od svojho posledného snímku Sedem Životov z roku 2008. Počas natáčania sa vyskytlo niekoľko problémov s nedodržaním termínov ku scenárom,  všetko sa snaď vyrieši a neovplyvni to príchod trháku do kín už v máji.

 - kinách od:  24. 05. 2012



Amazing Spider-man IIII

Spidermana tento rok čaká veľká zmena, hlavný hrdina (Tobey Maguire) , ktorý stvárnil spidermana sa vo filme už neobjaví. Nahradí ho herec Andrew Garfield a takisto sa vo filme neobjaví ani Kirsten Dunst, čo je pre mňa osobne veľké sklamanie. Všetko to začne akoby rovnako, malého chlapca opustia rodičia a ďalej sa oňho stará jeho strýko, chlapec sa bude snažiť pochopiť a prísť na to prečo je taký aký je (pavúči muž). Neskôr objaví kufrík po svojom otcovi a začne tak pátrať po zmiznutí svojich rodičov. 

 - kinách od:  05. 07. 2012


Komentáre

  1. Anonymný20.2.13

    Saved as a favorite, І love уour web site!

    Looκ at my ѕіte; www. youtube.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára