Najrýchlejší USB kľúč na svete!

LaCie Fastkey je najrýchlejší USB kľúč na svete. Americká spoločnosť LaCie vytvorila najrýchlejší USB klúč potom, čo skombinovala technológie terajších USB kľúčov ako ich poznáme s technológiou externých diskov pričom využíva SSD disky. 

ČO JE TO SSD? Solid State Disk sa odlišuje od obyčajných HDD diskov tým, že namiesto rotujúcich čítacích diskov beží na flash pamäti. Hlavné výhody SSD sú nižšia spotreba, lepšia odolnosť a spoľahlivosť. Preto, že sa namiesto rotujúcich diskov využívajú flash pamäte je len minimálna produkcia tepla, preto sa treba klepnúť po vačku ak budete chcieť používať zariadenie, ktoré ho obsahuje.

Americkej spoločnosti sa takýto SSD disk podarilo vtesnať do rozmerov 27x104x9 mm krabičky. Rýchlosť kopírovania je neuveriteľných 260 megabajtov/s. príklad. 700MB súbor by sa zkopíroval za necelé 3 sukundy. Ak ste ten typ, ktorý niečo stále kopíruje a vo veľkých množstvách USB kľúč Fastkey bude pre vás ako stvorený avšak, usb kľúč podporuje najnovšie USB rozhranie 3.0 , ktoré predstavuje desať násobné zvýšenie prenosovej rýchlosti  oproti verzií 2.0  až do 600MB/s. Najrýchlejší USB kľúč na svete je dostupný vo veľkostiach 30, 60, 120GB. Každý zákazník pri kúpe okrem USB kľúča dostane aj 4GB voľného priestoru na serveroch výrobcu. Ceny kľúčov sú od  $122 (30GB), $200 (60GB), $410 (120GB).

Komentáre

  1. Anonymný5.2.13

    Productive CCTV Assembly Tips

    Feel free to visit my blog post cosmetic surgeon seo
    My web site :: seo for plastic surgeons

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára