Ako sťahovať mp3 z youtube?

download mp3
Je až do hlbín sveta internetu volajúce to, že v dnešnej dobe ľudia stále nevedia sťahovať či videá alebo mp3 z najznámejšieho videoportálu na svete. Áno ani mladí ľudia. Čo tí ľudia do teraz robili? To si vždy nechali pesničku len poslať alebo si ich ako sa to robilo kedysi nahrávali v otrasnej  kvalite na telefón? Lepšia otázka znie aký je ďalší alebo lepší spôsob sťahovania pesničiek z youtube? 

Spôsobov je veľa, veľmi veľa. Najčastejšie to bolo sťahovanie rôznych programov,ktoré sa dali využiť vtedy ak ste si chceli zvoliť rôzne formáty videa alebo zvuku, taktiež zdĺhavé, stiahnuť program, nainštalovať ho.  Ďalšie spôsoby sú jednoduchšie, tie ktoré nepotrebujú žiadnu inštaláciu a teda sťahovanie prebieha rovno cez internet  - cez webovú stránku. Pár ich uvediem – fetchmp3.com, video2mp3.net. 

Donedávna podľa mňa asi najlepší spôsob. Pri druhom a to video2mp3 ste boli často presmerovaný na inú adresu alebo vyskakovali nepríjemné reklamy. Nedávno ako som tak surfoval,  som narazil na Áno je to tu - najrýchlejší spôsob sťahovania mp3 z youtube.   (www.youtube-mp3.org) Do voľného pola vložíte link url adresy vášho videa na youtube a potvrdíte sťahovanie. V priebehu 3 sekúnd sa vám video skonvertuje do formátu mp3 a je pripravené na sťahovanie. Ak ste doteraz používali iné riešenia tento vám prvorade odporúčam, ak však máte niečo lepšie alebo rýchlejšie v čo viac menej ale určite viac momentálne pochybujem komentár je vám k dispozícií.

Komentáre

  1. Anonymný6.3.12

    Dikéés toto som potreboval !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný6.3.12

    moc mi to pomohlo thx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný2.4.12

    a da sa nejako stiahnut aj film z youtube alebo video?????

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ano..video stiahnes tak, ze pojdes na web - www.savetube.com kde mas prazdne policko do toho prekopirujes svoj link z youtube nizsie si vyberies kodek aky chces a uz len potvrdis stiahnutie.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. a ak chcem stiahnut dlhsie ako 20 min tak to nejde

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a ak chcem stiahnut dlhsie ako 20 min tak to nejde

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak si to stiahni tu .
      nie je obmedzenie 20 min.
      http://www.flvto.com/

      Odstrániť

Zverejnenie komentára