USB kľúč, ktorý nahráva hlas

usb key
Nie je to síce žiadna novinka na trhu, ale pridávam to sem len tak informačne aby ste boli múdry :P. Ak ste už niekedy videli staré bondovky predstavili ste si samého seba ako tajného agenta s ultra tajnými a nenápadnými nahrávacími prístrojmi? Nie? Teraz však môžete a to elegantnom štýle. V tomto článku Vám chcem predstaviť inteligentný, štýlový a zároveň veľmi nenápadný spôsob nahrávania povedzme v súkromných rozhovoroch. Kiež by sa také používali ešte pred Gorilou :) Tým je USB flash drive voice recorder  - normálny USB kľúč ako ho poznáte, ktorý, ale obsahuje nahrávacie zariadenie. Používanie je veľmi jednoduché, na boku usb-čka je malé posúvatko, ktorým zapnete a vypnete nahrávanie on/off. Pri tajnej konferencií si tak môžete vaše nenápadné a úplne normálne usb-čko položiť na stôl a doma si už len prehrať nahrávku. Myslím, že na slovensku sa také niečo zatiaľ nedá kúpiť, ale prikladám linky na nejaké zahraničné eshopy, zamálo.
1.eshop - http://www.proofpronto.com/voice-recorder-flash-drive.html
2.eshop - http://www.spygadgets.com/micro-voice-recorder-with-usb.aspx

Keď už sme pri tých tajných vecičkách, spomeniem aj tajné nahrávacie pero, ktoré sa dá rovnako využiť k tajným špekuláciám, taktiež prikladám link na eshop.
1.eshop - http://www.dealextreme.com/p/usb-rechargeable-audio-detection-spy-voice-recorder-disguised-as-working-pen-tf-slot-80012


Články, ktoré Vás môžu zaujímať:
     - Najrýchlejší USB kľúč na svete




Komentáre

  1. Anonymný13.12.12

    This post is really a nice one it assists new
    net users, who are wishing for blogging.
    Here is my web page ... GFI Norte

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára